Неділя, 05.05.2024, 12:45
Вітаю Вас Гість | RSS

Веселівська гімназія-філія ОЗЗСО "Торчинський ліцей Торчинської селищної ради"

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 9
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

Переглядів: 34 | Додав: veseleshkola | Дата: 24.08.2023 | Коментарі (0)

З Днем української державності!

Бажаємо всім українцям добробуту, взаєморозуміння, поваги і мирного неба над головами! Разом крокуємо до Перемоги! Пам’ятаємо нашу історію та не забуваємо, завдяки кому ми живемо. Дякуємо всім, хто захищав та захищає нашу землю від ворогів! Слава Україні! Героям Слава!

Переглядів: 45 | Додав: veseleshkola | Дата: 28.07.2023 | Коментарі (0)

Здобувачі освіти Веселівської гімназії вітають усіх українців зі святом! Бажаємо нашій державі розквітати та перемогти ворога. Ми віримо, що Україна обов'язково переможе і настане мир на всій території нашої Батьківщини! Пам'ятаємо всіх тих, завдяки кому ми живемо. Дякуємо нашим захисникам за кожен новий день! Слава Україні! Героям Слава!

Переглядів: 39 | Додав: veseleshkola | Дата: 28.06.2023 | Коментарі (0)

01 червня 2023 року у Веселівській гімназії відбулися заходи щодо святкування Дня захисту дітей та 04 червня 2023 року відбулося вшанування пам'яті загиблих дітей внаслідок російської агресії.

Враховуючи наслідки впливу повномасштабної збройної агресії російської федерації проти України на життя та долю українських дітей, педагоги надали інформацію у виховних заходах для здобувачів освіти Веселівської гімназії про те, що російські військові порушують основоположні права українських дітей, передбачені Конвенцією ООН про права українських дітей.

Головним завданням Дня захисту дітей в освітньому закладі - донести для здобувачів освіти, що Україна робить все можливе для того, щоб зберегти дітей та захистити їхні права, попри агресію росії; переконати учнів, що діти - це майбутнє нації і держава робить все для того, щоб забезпечити психологічну, медичну та соціальну підтримку дітей.

Здобувачі освіти Веселівської гімназії переглянули відеоролики та презентації про знущання та вбивства українських дітей російськими військовими, вшанували загиблих дітей хвилиною мовчання.

 

 

Переглядів: 73 | Додав: veseleshkola | Дата: 04.06.2023 | Коментарі (0)

Вчора, 02 червня, у Веселівській гімназії відбулося свято Останнього дзвоника. Здобувачі освіти привітали своїх однокласників та адміністрацію, педагогів, батьків, бібліотекарку, кухарів, техперсонал, сторожа, робітника з цією прекрасною подією.

До нас на свято завітав представник ТОВ «ВЕСЕЛЕ-АГРО» - Барабан Віктор Васильович та привітав усіх присутніх з Останнім дзвоником та подарував здобувачам освіти м’ячі для активного відпочинку.

Щиро дякуємо Вам, що не забуваєте про дітей та завжди даруєте подарунки.

Бажаємо всім учасникам освітнього процесу веселих канікул, приємної відпустки, а випускникам - щасливої життєвої дороги без печалі та тривог, хай ваші мрії та бажання здійсняться і ви оберете гідну професію та виростете патріотами України.

Зі святом! Добробуту, здоров‘я, взаємоповаги, підтримки та мирного неба над нашими головами! Слава Україні!

Переглядів: 55 | Додав: veseleshkola | Дата: 02.06.2023 | Коментарі (0)

25 травня відзначаємо День філолога. Вітаємо зі святом всіх, хто працює зі словом та плекає любов до мови.

У такий сонячний та веселий день до Веселівської гімназії неочікувано завітала вчителька та поетеса, родом із Городинь, яка зараз проживає у селі Льотниче, Володимир-Волинського району, Козак Лідія Миронівна. Чудова письменниця, надзвичайно творча та мудра Лідія Миронівна презентувала здобувачам освіти Веселівської гімназії власні вірші та подарувала для учнів свою збірку поезій «Ви у пам‘яті вічно живі». Необхідно згадати, що поетеса написала дві пісні - про Веселе та про школу і слова віршів Лідії Миронівни були покладені на музику. На жаль, приїхати на ювілей школи письменниці не вдалося, тому сьогодні Лідія Миронівна привезла нам авторські пісні про Веселе та ще й заспівала їх. Неймовірні вірші пише жінка, учні гімназії із задоволенням слухали поетесу. Письменниця та вчителька історії дала нам настанову: «Не скупіться на добро, робіть добрі вчинки та допомагайте один одному!»

Дуже приємно, що несподівана зустріч принесла нам багато радощів та позитиву, адже День філолога минув разом із майстринею слова та доброю людиною. Бажаємо Вам творчої наснаги та довгих літ життя, хай щастя та здоров’я завжди будуть на життєвому шляху.

Переглядів: 53 | Додав: veseleshkola | Дата: 25.05.2023 | Коментарі (0)

23 травня відзначаємо День Героїв Украни.

Ми колись думали, що Герої живуть у казках, але зараз ми знаємо, що Герої поруч з нами - це захисники та захисниці Батьківщини.

Висловлюємо велику вдячність та повагу всім Героям, які мужньо захищають честь та гідність нашої України.

Від щирого cерця дякуємо кожному з Вас, хто, ризикуючи власним життям, з гордістю виконує свій громадянський і військовий обов’язок.

Ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто зустріне Перемогу на небесах, хто не повернеться більше ніколи до рідного дому. Ви тримаєте небо над нами й назавжди залишитеся в серцях українців.

Вічна пам’ять загиблим! Дякуємо, що оберігали нас ціною власного життя.

Бажаємо захисникам здоров’я та сили вистояти у боротьбі проти окупанта. Швидкої Перемоги та Миру на Землі! Слава Україні!

 

Переглядів: 51 | Додав: veseleshkola | Дата: 23.05.2023 | Коментарі (0)

Щороку в третю неділю травня в Україні відзначають День пам’яті жертв політичних репресій.

День пам’яті жертв політичних репресій набуває для нас нового значення. Дорогою ціною Україна бореться не тільки за те, щоб звільнити свою землю від російських окупантів та відновити свій суверенітет, але й за те, щоб сталінські методи Великого терору не були інструментом політики у XXI столітті.

Після повномасштабного вторгнення росії терор і політичні переслідування стали моторошною реальністю для величезної кількості українців, чиї міста і села окупували війська агресора. Катування, розстріли, насильницькі депортації, переслідування з політичних мотивів – здавалося, що все це з падінням радянської системи назавжди залишилось в історії, але агресор знову приніс на українську землю масові політичні репресії.

Пам’ятаємо історію нашої держави та не забуваємо про тих, хто був знищений радянським тоталітарним режимом та хто загинув через країну-агресора. Хвилиною мовчання вшануємо пам’ять про полеглих.

Переглядів: 50 | Додав: veseleshkola | Дата: 21.05.2023 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 39 40 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz